Our life starting...

Thanks sebab sudi lalu-lalu kat blog nie...kalau ada ape2 nak share sila la tinggalkan jejak anda disini yup..sharing is caring..wahhh...baru ceria sikit hati tue..kannnn…

Learn..life..hope..

Followers

Thursday, July 7, 2011

Ponyogan lak ai..

Ponyogan???haha..teruknya bunyik..benda ape tu??Choiii jgn kutuk sleng tu na..loghat tercinta tu..orang nogoghi kato..ponyogan tu = pemalas..


Motif letak gambar nie?cuba teka??
1
2
3
4
5
ok cukup..lambat..hehehh..

Cube try cari similarities antara gambar kat atas nie ngan gambar kat bawah ni..

*rembat kat blog meeranameera

sama tak??kahkah..
Physically memang takda lansung yang sama tapi quality karat tu rasa macam dah sama dah..haha..
Dah 3 bulan dah tak update..xsempat sebab haritue busy dengan project dengan final exam and lepas tu ada program kat UMP. Sekarang dah ada kat rumah and for sure im doing nothing so....time for updating this so called "berkarat" blog..heheh..


2 comments:

ieka said...

poloso pown pemalas gk kn???

PiEkA said...

wahhh...new vocab..hahaha..ha'ahh la..poloso=pemalas..heheh..