Our life starting...

Thanks sebab sudi lalu-lalu kat blog nie...kalau ada ape2 nak share sila la tinggalkan jejak anda disini yup..sharing is caring..wahhh...baru ceria sikit hati tue..kannnn…

Learn..life..hope..

Followers

Thursday, December 30, 2010

JANGAN!!!!

Jangan anggap saya perfect sebab saya tak dilahirkan dengan kesempurnaan..


Jangan cakap saya baik atau jahat bila tak betul-betul mengenali saya..


Jangan dampingi saya jika tak berani terima kritikan dari sesiapa…


Jangan hampiri saya kalau takut berasa kecewa..


Jangan jadi kawan saya kalau tak dapat terima saya apa adanya..


Jangan berpura-pura bersahabat dengan saya kalau persahabatan itu kerana sesuatu..


Jangan sakitkan hati saya lagi sebab hati saya dah kembali seperti sedia kala..


Jangan uji kesabaran saya lagi sebab saya dah cuba buat yang terbaik untuk semuanya..


Jangan pijak harga diri saya sebab saya tak akan duduk diam dah lepas ni..


Jangan cabar kemampuan saya sebab saya tahu setakat mana yang saya mampu lakukan…


Jangan paksa saya buat sesuatu yang saya tak suka sebab saya tak nak buat jika tak ikhlas..


Jangan tersinggung dengan kata-kata saya sebab tu cuma gurauan semata-mata..


Jangan sentap dengan kritikan saya sebab niat saya cuma nak menegur kamu..


Jangan lupa ingatkan saya bila saya alpa sebab kamu dah dipilih untuk jadi sahabat saya..


Jangan putuskan silaturahim kita untuk dulu kini dan selamanya..




*klik la kalo nak tgk clear2..heheh..

5 comments:

Hyun-Jae said...

oit kazen.
like this post.
thumbs up !! :)

saljihitam said...

oh yess. best best. tapi bila kita kate jangan tu la lagi orang buat. isk isk.

PiEkA said...

to my kazen..heheh..tengkiu2..thumbs up balik..hakhakk..

to saljihitam..tue la..lepas nie klo terjadi pulak tukar tajuk post "meh la buat lagi"..hakhak

saljihitam said...

hahaha. tak pun sila la sila ya. sila3.

orait tak ? heheheh

PiEkA said...

hakhak...elok jugak tue..hahaha
bagus idea ko..hahah