Our life starting...

Thanks sebab sudi lalu-lalu kat blog nie...kalau ada ape2 nak share sila la tinggalkan jejak anda disini yup..sharing is caring..wahhh...baru ceria sikit hati tue..kannnn…

Learn..life..hope..

Followers

Friday, December 10, 2010

soklan mencabar buat kali ke-2...


sorry meera baru sekarang nak balas tag tu..hehehh..tak lambat kan??saja-saja je nie nak amek hati meera..hehehh..


starting.....
1. Adakah Anda Rasa Anda Hot?
-->hahaha…tak la..saya tak hot…saya cool..haha..(ciplak iklan radio..haha)

2. Update Wallpaper Anda Gune Sekarang








3. Cerita Pasal Gambar Ini?
-->saya suka window7..hahaha..nak muntah da tgk wallpaper nie…sabar jewla pieka…bosankan wallpaper nie..nie sume angkara orang-orang dengki..penat je setting baik punya abeh dia tukar…sedih betul rasenye…so pasrah jewla guna wallpaper nie sampai nak masuk u balik nnti…nnti jadi sia-sia je..sob2…


4. Kali Terakhir Makan Pizza ?
-->Tahun lepas rasanya…along yang belanje masa tue..boleh kira berapa kali dalam seumur hidup makan pizza..mula-mula masa keluar outing dengan member masa kat ttj dulu..lepas tu duk masa duk umah sepupu..lepas tue dengan qis,zue n qilah, masa sem 1..then masa hangout dengan nisa,iwan n fahmi..then masa balik umah jap masa sem 2..so conclusion nya ada la 6x..tue jewla sepanjang 20 tahun nie..hehehh..i’m Malaysian..makan masak lomak cili api pon sodap..kahkahkah..


5. Lagu Terakhir Anda Dengar?
-->sungai lui – aizat..tak tahu la sejak bila boleh layan lagu slow-slow cani…ish2..tak tahu jugak best tang mana..sebab orang yang suruh dengar kot..kot la…..hehehhh..


6. Apa Yang Anda Buat Selain Selesaikan Tag ni?
-->Dengar orang ngaji kat surau..Edit gambar..tu jela..hehehhh…


7. Selain Nama Sendiri, Anda Dipanggil Dengan Nama Ape?
-->melati…bestkan nama tu???nama ni start dari kawan roommate..melekat sampai sekarang…comelkan??hahaha..(jangan muntah darah..please…kahkahkah..)


8. Tag Lagi 5 Orang
1.
wani
2.
leen
3. yana
4.
angah
5.
zela



9. Siapa Orang Nombo 1 Dengan Anda
satu-satu nya sepupu daku yang suka bloging…yang lain tengah menanti tak kunjung tiba lagi blog mereka..hehehh..



10. Katakan sesuatu Pada Orang Nombo 5
bila tah nak jumpa lagi tah…dah 8 tahun dah…besar dah anak mak..ngahaha..


11. No 3 Ade Hubungan Dengan Sape?
ontahla ha..den tanyo xyo koba-koba an..hehehhh..

xtahula..dia tak pernah pulak nak bagitau..


12. Bagaimana pula dengan nombo 2?
dgn abe dio la…hahaha…lupa name la pulak..



13. Kata² cinta pada orang nombo 4?
lap u bbG…hehehehh…tak mau datang jumpa ma da ke??hakhakhak…


14. Berikan 4 Fakta Yang Anda Tahu Tentang Orang Yang Anda Tag?
wani >> suka posing posing n posing..am i???hahah
leen >> suka pink!!!heheheh..kann??
Yana >> suka sensitive..setuju tak??
Angah >> suka nyanyi..kannn???
zela >> suka nyakat orang..nasib la orang ramai tu..hahaha

3 comments:

sekamar rindu said...

salam...

sangat rapatlah dengan sepupu ni..:)

follow ur blog..

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

LeEnaLeEn said...

eh..knp aku bru pasan post nie??haha