Our life starting...

Thanks sebab sudi lalu-lalu kat blog nie...kalau ada ape2 nak share sila la tinggalkan jejak anda disini yup..sharing is caring..wahhh...baru ceria sikit hati tue..kannnn…

Learn..life..hope..

Followers

Monday, July 11, 2011

Tak payahla weiii....


Tak payah suka-suka hati je nak masuk campur private life orang..
Tak payah bagi komen apa-apa kalau kau tak tahu hujung pangkal..
Tak payah ugut-ugut orang kalau kau tak ada prove tapi nak jatuhkan orang..
Tak payah kau nak compare-compare sangat dengan orang lain..
Tak payah nak bagi harapan sangat kalau dah tahu kau tu tak boleh..
Tak payah salahkan orang bila orang tu buat ikut suka hati dia je..
Tak payah asyik nak tunding jari kat muka orang tapi tak reti tengok salah sendiri..
Tak payah sok suci macam kaulah paling betul..
Tak payah komen kerja orang kalau dari awal kau rasa kau je yang bagus..
Tak payah mintak pandangan orang kalau semua benda kau je yang betul..
Tak payah mintak simpati orang bila kau susah je tapi dah senang kau blah..

Tak payah tak payah tak payahhhhh...ok??

ok..enough..dats all for today..





8 comments:

-misz zela- said...

tak payah lah weiiii...=))...sabar pika....emosi sgt nie.huhuhu

nurliyana said...

ok ok ok fine fine fine.. xpayah xpayah xpayah.. enaff

nurliyana said...

ok ok ok fine fine fine.. xpayah xpayah xpayah.. enaff

PiEkA said...

haha..mane emo pun..
xpayah2..hahaha..

incek.loyer said...

ek...

klu ttbe2 nk komen sini x leh gk eh?

:)

PiEkA said...

haha incek.loyer sila la komen jugak..

dayahchan said...

xpayah..xpayah..xpayah..tp nak wish slmt hari raya :) hihi ^^

PiEkA said...

haiyak sgt lmbt..hahaha..
ok selamat hari raya jugak dayah chan..